LANE 12

LANE 12

Een gezellige locatie
om puur te genieten

SHARE THE LOVE OF FOOD

 

  G enieten van gezellig tafelen met familie, vrienden en collega's in een ongedwongen sfeer, daar maken wij ons sterk in. We gaan voor het sharing principe waarbij de gasten verschillende bereidingen kunnen proeven. Kies voor het Flavours arrangement  met een variatie vleesbereidingen midden op de tafel met side dishes. Eventueel aangevuld met een gerijpt stuk rundsvlees of een visbereiding voor de liefhebbers.

En ook steeds een voltreffer : ribbekes en gambas à volonté !

 

Of ga voor de à volonté formule Full Experiencewaar je gasten naar believen kunnen nemen van de verse bereidingen aan de kookeilanden. Wij zorgen  bij Lane 12 voor een smaakvolle beleving en garanderen u een topmoment.

Heeft u zin in meer beweging? In de gloednieuwe Wima Schelle kan u een partijtje bowlen combineren met gezellig dineren in restaurant Lane12. Een ideale combinatie voor een leuk uitstap met familie, vrienden of collega's.


 Enkele sfeerbeelden van het restaurant

SHARING IS CARING

Lane 12: hot and slow

 

  W e gebruiken in Lane 12 de puurste keukentechnieken om de gerechten op smaak te brengen.

 

Een traaggegaarde varkenswangetjes, een hoevekip aan het spit, al dan niet gerijpt rundsvlees uit de houtskooloven, een zeebaars in zoutkorst of kortgebakken tonijn op de teppanyaki. Pure gerechten met liefde en kennis klaargemaakt voor jou. Heerlijke side dishes en vers geklopte béarnaise maken het geheel compleet.

Bij de Flavours formule krijgt u de bereidingen midden op de tafel gezet. Full Experience geeft je de mogelijkheid om nog meer verscheidenheid te proeven,à volonté te nemen aan de kookeilanden.

 

 

EVENTS

 

Plant u een feest of event ? Wij helpen u graag bij de organisatie !

Contacteer ons dan vrijblijvend op info@lane12.be

Kom gezellig aperitieven en dineren in Lane 12.

© 2016 Lane 12 - by Sobry.com