LANE 12

LANE 12

Een gezellige locatie
om puur te genieten

SHARE THE LOVE OF FOOD

 

  G  enieten van gezellig tafelen met familie, vrienden en collega's in een ongedwongen sfeer, daar maken wij ons sterk in. We gaan voor het sharing principe waarbij de gasten verschillende bereidingen kunnen proeven. Kies voor het Flavours arrangement   met een variatie vleesbereidingen midden op de tafel met side dishes.

En ook steeds een voltreffer : ribbekes en gambas met side dishes of de huisgepekelde kip "Chick&Chips"

 

Of ga voor de à volonté formule Full Experiencewaar je gasten naar believen kunnen nemen van de verse bereidingen aan de kookeilanden. Wij zorgen  bij Lane 12 voor een smaakvolle beleving en garanderen u een topmoment.

Heeft u zin in meer beweging? In de gloednieuwe Wima Schelle kan u een partijtje bowlen combineren met gezellig dineren in restaurant Lane12. Een ideale combinatie voor een leuk uitstap met familie, vrienden of collega's.


 Enkele sfeerbeelden van het restaurant

Jij vraagt, wij draaien !

Lane 12: vergaderen, teambuilding, kookworkshops, privé tafelen, ..

 

  W ij bieden de perfecte locatie aan voor een teambuilding of bedrijfsevenement. In het restaurant hebben wij een private room "Greenz" waar wij je gasten graag in stijl ontvangen voor een seminarie of een teambuilding. De 2 grote kookeilanden met alle apparaturen bieden ruim plaats om uw gasten een kookdemonstratie of workshop te geven. Wij maken graag een voorstel op maat van jouw wensen en budget.

EVENTS

 

Plant u een feest of event ? Wij helpen u graag bij de organisatie !

Contacteer ons dan vrijblijvend op info@lane12.be

Kom gezellig aperitieven en dineren in Lane 12.

© 2016 Lane 12 - by Sobry.com